Ο ΚΟΑ συγχαίρει ΣΚΟΚ και σκοπευτές


Με αφορμή την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής στο Βελιγράδι, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, απέστειλε στον πρόεδρο της ΣΚΟΚ συγχαρητήρια επιστολή.
Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση τόσων μεταλλίων, «γεγονός που κάνει περήφανους», όπως αναφέρει, «την Ομοσπονδία, τον ΚΟΑ και τις χιλιάδες των πραγματικών φιλάθλων σε ολόκληρη την Κύπρο».

Η επιστολή, την οποία υπογράφει, εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού ο κ. Φίλιππος Σοφοκλέους, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Παρακαλώ, όπως δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια του Αντιπροέδρου, των Μελών του Δ.Σ. και της Διεύθυνσης του Οργανισμού, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Βελιγράδι στο ομαδικό σκιτ εφήβων, την τρίτη θέση στο ομαδική σκιτ γυναικών, το αργυρό μετάλλιο στο σκιτ εφήβων και το χάλκινο στο σκιτ γυναικών. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τους έφηβους αθλητές σας, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανοδική πορεία της Ομοσπονδίας στον Παγκόσμιο αθλητικό χώρο και θέτει τις βάσεις για πιο μεγάλες διακρίσεις. Με επιμονή και αποφασιστικότητα καταφέρατε να φέρετε αυτά τα αποτελέσματα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές και αθλήτριες και σε όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση τόσων μεταλλίων γεγονός που κάνει περήφανους την Ομοσπονδία, τον ΚΟΑ και τις χιλιάδες των πραγματικών φιλάθλων σε ολόκληρη την Κύπρο. Εύχομαι στους αθλητές σας κάθε επιτυχία στις επόμενες διεθνείς υποχρεώσεις τους και να έχουν την ανάλογη πορεία». Στη φωτο το χρυσό μετάλλιο στο σκητ εφήβων.
skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου