Πρόγραμμα επιμόρφωσης προπονητών από την ISSF

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εκπαίδευση των προπονητών, των στελεχών και των υπαλλήλων των ομοσπονδιών μελών της ISSF ώστε να τους προετοιμάσει και να αντιληφθούν των απαιτήσεων από ένα συστηματικό πρόγραμμα προπόνησης για τις εθνικές ομάδες. Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σε θέση να επιβλέπουν ένα εθνικό σύστημα προπόνησης σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, που θα επιτρέψει στα κράτη ομοσπονδίες και τους αθλητές να συμμετάσχουν με αξιώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το πρόγραμμα διεξάγεται σε δύο μέρη: Κάθε μέρος διεξάγεται πάνω από ένα ημερολογιακό έτος. Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα λάβει χώρα στο προπονητικό κέντρο της ISSF στο (www.kuortane.com) σε Kuortane, στη Φινλανδία από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2011. Μιλώντας για το πρόγραμμα αυτό ο Γενικός Γραμματέας της διεθνούς ομοσπονδίας σκοποβολής Franz Schreiber είπε: "Η ISSF έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τις ομοσπονδίες μέλη της στην ανάπτυξη της σκοποβολής σε εθνικό επίπεδο. Η σημασία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις ομοσπονδίες - μέλη και τους αθλητές τους είναι κατανοητή και θα εκτιμηθεί σε ολόκληρη την κοινότητα της ISSF"
Το σχέδιο θα καλύπτει έναν ευρύτατο τομέα της μελέτης, συμπεριλαμβανομένων της θεωρητικής εκπαίδευσης, τη διάρθρωση των προπονήσεων, το σχεδιασμό των επιδόσεων, τον εντοπισμό ταλέντων και τη χρηματοδότηση του υψηλού αθλητισμού επιδόσεων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να είναι υψηλή και οι ομοσπονδίες - μέλη ενθαρρύνονται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα καθώς αυτοί που θα λάβουν μέρος περιορίζεται σε 20 συμμετέχοντες. Χρηματοδοτική στήριξη για να παρακολουθήσουν το έργο θα είναι διαθέσιμη από την ISSF, μέσω του "Προγράμματος Ανάπτυξης" της ΔΟΕ. Οι σχετικές προσκλήσεις έχουν σταλεί σε όλες τις Ομοσπονδίες - μέλη της ISSF. Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν στην ISSF, χρησιμοποιώντας το έντυπο εγγραφής που επισυνάπτεται στην πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε στην διεύθυνση : www.issf-sports.org/development.ashx.

skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου